hren

Snaga pozitivnog mišljenja

snaga-pozitivnog-misljenja-2015Misli su dio našeg okruženja kao i zrak kojeg udišemo, njima bojimo atmosferu oko sebe, utječemo na sebe i na druge. Misli imaju istinsku moć.

Princip pozitivnog mišljenja danas se primjenjuje u mnogim područjima života, od prodaje, zdravlja, sporta, odgoja djece pa sve do psihologije i marketinga. Misliti pozitivno je „in“.

Međutim, kako inicirati pozitivne promjene u životu? Je li dovoljno svaki dan izgovoriti ohrabrujuće afirmacije i tako se riješiti negativnih misli i problema?

Mnoge tradicije prepoznaju važnost pozitivnog mišljenja. Ono se oslanja na ono trajno i duhovno u nama, koje ne ovisi o okolnostima vanjskog svijeta. Okolnosti često ne možemo promijeniti, ali možemo promijeniti naš stav prema njima. Reagirati s dobrim raspoloženjem oduvijek je bio primjer nutarnje snage čovjeka koja je uporište iz kojeg izvire pozitivno mišljenje. Pozitivno mišljenje ključ je vedrog filozofskog stava prema životu.

[add_eventon_list ux_val=”3″ number_of_months=”12″ hide_past=”yes” event_type_3=”390″ hide_empty_months=”yes” show_year=”yes” show_et_ft_img=”yes” ]